torsdag 7 februari 2008

Nu är konsoler inköpta!


Idag bar det iväg för inköp av konsolerna som skall upp i hallen (de har redan kvistlackats...ivrig?...det kan man lugnt säga).
Dessutom så sitter jag här med en stämpel på handen som påminner om numrering av fångar...va då?...jo, det blev ett besök på IKEA också och för första gången så ville Elliot leka i Blåbärslandet eller vad det nu heter :). Han sprang glad i hågen in bland de andra barnen och jag fick en lyxtillvaro med lugnt strosande genom ett lugnt IKEA.

Fick med mig lite lampskärmar jag skall göra egna tygskärmar till (när nu kreativiteten infinner sig, har ni andra alltid lust att pyssla?? Jag fastnar framför datorn på kvällarna så jag hinner inte börja med det där jag tänker att jag vill göra!)
Det blev även några rottingkorgar (komplettering till Elliots rum...skall givetvis målas!). En liten kanna, en burk (för linfröna), en hel del ljus och lite annat pyssel.

Tack för den härligt goa semlan mamma (det får nog bli den tredje och sista)!

Glasburken skall stå i skafferiet bredvid glasburken med musli (kanske det kan se lite fint ut även där!)


Nu är ljusen påfyllda!

Vill också tacka min underbara vän Sandra för minikaraffen som jag fick idag, du är verkligen en ängel! Dessutom tog vi oss i kragen och gick en långpromenad idag, tack för sällskapet och de härliga samtalen vi har. Just det ja, det hände något i skogen. Vi gick där försjunkna i samtal och blev dödligt skrämda av en löpare. Båda två grabbade tag i varandra krampartat och skrek i högan sky!!!!! Jisses vad rädda vi blev...dessutom så hände det två gånger!! Resten av den promenaden vände vi oss om flera gånger, kan jag lova!

Den lilla söta minikaraffen


God natt, imorgon är det Let's dance och på lördag Melodifestivalen....lyckorus för en inbiten sitta-framför-TV:n-hela-melodifestivalen-perioden-person!
Ann

2 kommentarer:

Marie sa...

Konsolerna är jättefina! Jag är också så där ivrig, vill helst att allt ska vara färdigt med en gång.

Vad kul med IKEA! Låter spännande med dina lampskärmar, ska bli roligt att få se. Vi har grejat och målat så mycket ett tag nu så imorgon ska vi åka till Jönköping ( ca 6 mil härifrån ), gå på stan, fika, eventuellt IKEA o.s.v. Ska bli jättekul! På hemvägen ska vi passa på att stanna till vid Lustfyllt, min favoritbutik. Den butiken bara måste du besöka någon gång!!!!

Vilken underbar ljusförvaring du har!!!

Tapeten i Veras rum kommer från Sandbergs. Vi tapetserade det rummet för flera år sedan, innan vi hade barn, och det lustiga är att jag nu i efterhand har sett att den faktiskt heter Vera. Som om det inte vore nog heter tapeten vi har i köket Elsa, precis som våran stora flicka, hihi.

Du undrade över text på väggen! Gå in på bloggen I mitt paradis, finns i min länklista. Den 28 jan hade hon ett inlägg om text, där fanns det liten beskrivning på hur man kunde göra, tror även att det fanns bland kommentarerna. Jag har en text på mitt soffbord, men jag har använt mig av en schablon.

Här är en till som älskar att titta på melodifestivalen, alltid lika roligt varje år!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Anette sa...

Halloj Ann!!
Kul att titta på din blogg.
Jag ser också fram emot melodifestivalen.//kram anette