söndag 17 februari 2008

Mor & dotter på loppisrunda

Måste bara säga...ibland är jag inte bra i köket!! Skulle ställa in mig hos Elliot och göra pannkakor på söndag och allt. Började steka...pannkakan brände fast så det osade och luktade INTE trevligt. Till saken hörde att Elliot ville vara med och stod precis bredvid och trodde att hela huset skulle brinna upp...lite upprörd var han!

Stekpanna 2 - En Hackman som vi har bytt 2 gånger redan för att botten i den har blivit helt konstig (denna tredje håller på att bli likadan). Hela nästa pannkaka fastnade så det såg mer ut som äggröra. Elliot fortfarande lika upprörd över brandrisken.
Han sa lite oroligt - Mamma, Pappa kan göra pannkakorna istället.

Tänkte då i mitt stilla sinne - Tredje stekpannan gillt, annars kastar jag in handduken och överlämnar denna utsökt, svåra uppgift till maken som (även han undrade vad jag höll på med). Puu, till slut klarade jag min uppgift! Pannkakorna smakade ok!

Till loppisen...min underbara goa mamma och jag var iväg på loppis igår. Vi räknade att det blev så många som 7 st (och en P-bot). Det sistnämnda blev det dyraste...visst är det tråkigt, vi blev så ilskna, började genast slänga ur oss massa fula ord om den som har satt den där...förlåt, ni gör ju bara ert jobb men ändå....!!!!!


Här är alla fynden jag gjorde. Stegen är inköpt på tidigare loppis, den var bara så bra att ställa/lägga allt på. Spegeln skulle jag ha i hallen vad det tänkt men den var aningen för liten så det får bli ny jakt. Passande att hitta en stor fin vit höna så här innan påsk...kanske godiset får sin plats i den.
Jag är jättenöjd med mina fynd för denna gång, i nästa inlägg skall du få se var de fick sin plats.


Sov gott, dröm sött!
Ann

8 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Gomorron! Vilka härliga fynd du fått tag på!
Kram
Mia

Den vita drömmen sa...

Hallo
Vad kul att jag hittade en ny trevlig blogg.
Vilka härliga fynd du har gjort, vart ligger den loppisen?
Jag älskar också loppis, kommer hem ofta mrd kassar fulla av fynd.
Ha en skön vecka
Kram Liselotte

KaosHouse sa...

Hej!
Tack för fina rader på min blogg! :) (skrev en massa rader tillbaka, som jag tror hamnat på din mail. Haft lite krångel m nätet i helgen.)

Jättefina fynd du gjort!
Loppisen på Gotland måste vi ju absolut besöka. Tack för tipset!

Idag har varit en sån där tråkig dag som man bara längtar bort... Vill ha en rejäl dos av sol o Visby! Grymt avundsjuk på din bror lär jag säga!

Hoppas du haft en bra dag!
/Maria

LantlivsAnette sa...

Åhh vad fina saker du köpt..jag blir lite nostalgisk där..sån burk med texten multiplex hade vi när jag var barn..och det var lääänge sen ;)
P-bot..nääee inte roligt alls..
Kram Anette

lamaisondecampagne sa...

Vad många fynd du har gjort !! Det är alltid kul att komma hem med så mycket saker.

kram

Marie sa...

Skrattar åt dina pannkakor, det låter som mig! Jag och matlagning går inte alltid så bra ihop, hihi.

Vilka fina saker du hittade på loppis, ska bli kul att få se dem på plats. Mindre kul med P-bot, usch vilka tråkiga pengar!

Ha en bra tisdag!
Kram Marie

Inredningsgalen sa...

Det var inte dåligt de, många fina fynd!

Anette sa...

Halloj!
Fina fynd du gjorde i Lördags,hörde av svärmor att ni skulle åka.Vi blev så sugna att vi åkte iväg på 3 st loppis på Gotland där vi var i helgen.Gjorde en hel del fynd vi med.Kramisar Anette