måndag 21 januari 2008

Vilka fynd jag har gjort! Kapitel 1

Oj, oj, vad mycket fint jag fick med mig hem efter loppisutflykten i helgen. Men innan jag berättar om det så måste jag gå tillbaka lite i tiden....
Jag råkade hamna på denna loppis efter att min mamma nämnde att hon varit där och fått tag i en jättefin byrå. Sagt och gjort....jag åkte också dit!
Det var en trevlig kvinna som stod där och sålde....vi kom att prata och jag började fråga henne om hon visste om det fanns det ena efter det andra. Det visade sig att kvinnans egna gömmor, var en riktig skattkammare.

Kvinnan, som också heter Ann fast med ett e i slutet, var mycket trevlig och har av mig utsetts till min loppisbästis!
Första gången jag kom hem till henne blev jag helt mållös, hon hade ofantligt mycket saker, jag fick verkligen gå loss och hittade MASSOR jag tog med mig hem. Detta tog tid, kanske ni förstår!! Så när jag var klar hos Anne hade 5 timmar bara flygit iväg och jag fick liksom flyga med bilen för att hinna till nästa uppbokade möte. Maken Peter, hade hunnit att bli orolig eftersom det inte fanns någon täckning där jag var, men måste ge honom en stor eloge, han är lycklig om jag är lycklig och jag var verkligen salig.

När jag dök upp hemma hos Anne i söndags bad hon mig att gå in i hennes trapphus där hon hade ett loppis i miniformat, många saker följe med i bilen. Därefter körde jag vidare till loppisen där Anne var. Efter att blivit bjuden på våffla med grädde & sylt och kaffe så blev det mer fynd. Det jag visar är alltså en blandning av Anne´s gömmor och loppisen. Stort TACK Anne för ännu en oförglömlig loppisrunda hos dig. Du är underbar!!


Här hittade jag en vas av äkta fattigmanssilver!


Lite lådor som Elliot skall få till sitt kommande skrivbord, kolla in tvålen!


Gammal vattenspridare, kanske skall få fungera som paraplyhängare i hallen. Har inte testat idén ännu, får se.


Lite diverse, bra att ha...


Skolplansch som skall få hänga i Elliots rum, han älskar djur!
Ooops, detta inlägget blev visst lite långt, har en hel del kvar från loppisrundan så det får nog bli en liten följetong. Återkommer snart med fler bilder.

Gokväll i stugan!
Ann

1 kommentar:

Peters projekt sa...

Nämen Ann, vad massa saker du skaffat! Det har jag inte sett! Var får du plats med allt? Däruppe, på övervåningen? ;)

Ja, ja, det känns härligt att få se resultatet av dina skattjakter på din nya blogg. Skall bli kul att få ge min syn på några av dina "upptåg".

Så kan ju du ge din synvinkel på mina projekt eller upptåg om du så vill. Fast dé é ju klart - merparten av mina projekt är ju ett resultat av dina "upptåg" - inte sant?

Nu blir det snart natti, natti . . .

Din Peter :)