söndag 27 januari 2008

Idag var det födelsedagskalas!

Idag firade vi sonens födelsedag. Stoj och lek, vuxna och barn i en härlig blandning. Tänk vad åren går, det var inte länge sedan man hade en nyfödd liten bäbis...liten och liten, killen vägde faktiskt så mycket som 5590 gr!!! Barnmorskans första kommentar var; detta är den största baby jag har förlöst!! En annan tyckte i det skedet han var ganska liten, hade ingenting att jämföra med, men när man sedan kom upp på BB så insåg vi att han var stor som en 3 månaders baby. Han har väl sedan dess alltid varit 1 år äldre i storlek än sina jämnåriga. Och ni undrar kanske hur det gick med mig? Jo tack, det gick faktiskt förvånansvärt bra!

Det blev så många som 3 olika tårtor idag. Vi väckte faktiskt Elliot idag! Vi fick gå upp kl 06:30 för att vara säkra på att han inte skulle hinna komma tassande till oss. Åh, vad underbart det är att se ens barn bli så glad och överraskad som han blev. Vi har en tradition i familjen att ha en speciell "födelsekopp", den är visserligen för kaffe men idag satt vi på sängen och drack saft i dem. Mysigt...


Elliot älskar jordgubbar!


Tja, som ni ser så är det jordgubbar på denna tårta också!


Jordgubbe...förvånade?!


Kopparna kommer från Royal Albert (Flower of the month series). Det är mycket känsla att dricka i dessa år efter år.


Visar här hyllan i vardagsrummet. Spegeln bakom är ganska skadad men tycker den är vacker ändå. E:et står givetvis för Elliot, köpte det på Atmosphere i höstas (underbar butik...kommer tillbaka). Träffade då också livs levande Vita Ranunkler-Marie...jättetrevligt möte, hoppas vi ses igen!

God natt i stugorna!
Ann

2 kommentarer:

Marie sa...

Hihi, tänk att du träffade livs levande mig!! Hade varit jättekul att träffas igen någon gång!

Vad kul med födelsedagskalas, det är så mysigt när barnen fyller år. Min största blir 4 nu i mars, inte klokt vad tiden går fort. Men du, han var verkligen inte liten när han föddes! Min E vägde 2600 gr mindre!!!!! Vilken tur att det gick bra med dig!

De där vackra kopparna har min mamma, de dukar hon med vid festligare tillfällen, de är jättesöta!

Ha en bra tisdag!
Kram Marie

Ps. Glömde ju säga att tårtorna såg riktigt smaskiga ut!

L sa...

Hej! Min mamma har den servisen också men saknar 3 assietter och så skulle hon gärna vilja ha gräddkannan och sockerskålen. Du vet inte var man skulle kunna få tag på dessa saker? Någonstans de finns att köpa? Kram L!