torsdag 24 januari 2008

Man och hustru som bloggar!

Hej igen!
Wow, jag har fått kommentarer! Vad glad jag blir! Tack! Du, Pia som jag gärna besöker, jag hittar inte till dig, har du lust att lägga upp din bloggadress i ett inlägg?

Min man Peter har alltid varit oerhört fascinerad av sin dator (ibland lite för mycket...brukar kalla mig själv PC-änka när jag tycker synd om mig själv...ler lite). När vi startar upp projekt som hör till huset, så efterforskar, begrundar och räknar Peter ut allt innan projektet startar. Jag har liksom fått förlika mig med att det ibland är en lååång startsträcka.

Jaja, så när då Peter stod startklar för altanprojektet så låg det många timmar framför datorn och speciellt hemsidan byggahus.se. Efter att altanen var klar så satte sig Peter och dokumenterade allt, och då menar jag ALLT och la upp det som ett inlägg på byggahus.se. Det inlägget blev ett mycket läst inlägg (över 36.000 gånger). Inte dåligt va? PC-änkan suckar... Efter den succén fick Peter den lysande idén att göra en egen hemsida med altanen och våra övriga husprojekt och även dokumentera dem lika utförligt. Detta har resulterat i hemsidan petersprojekt.se och senare även en blogg.

Peters ProjektEftersom jag älskar inredning och allt som hör det till så har Peter insisterat på att jag borde starta min egen blogg. Efter en ganska lång startsträcka så sitter jag nu här med en livs levande blogg. Detta innebär, slår det mig, att ni där ute ibland kommer att få läsa om samma saker men ur olika perspektiv. Detta kanske blir min och Peters samtalsterapi....fniss, rent av en nätpsykolog!! Inser, denna sena timme, att jag också sitter en del framför datorn numer. Då har ju jag också gjort Peter till en PC-änkling....fast det är ju klart, vi sitter mitt emot varandra vid köksbordet när vi bloggar och surfar!!

Till sist vill jag, eftersom Peters banner innehåller bilder på husets utsida, även ge er ett par bilder från husets exteriör.

Denna bild, tror jag, är tagen förra vintern. I år har vi inte ens haft så här mycket snö. Pulkorna väntar och Elliot trånar så fort det faller några snöflingor.

Åhh, sköna gröna sommar!

Nu återstår bara, GOD NATT!
Ann

2 kommentarer:

Jessan sa...

Hi! först!
Det var väl jättebra att han fick dej att börja blogga! En klok man som insåg hur ROLIGT det är!och det kommer du också tycka. Man blir fast,jag lovar dej!Tänkte jag skulle ta en sväng in på peters blogg också.(nyfiken i en strut)
Ett jättefint hus ni har!! Många helgkramar och välkommen till bloggvärlden! /Jessan

Anonym sa...

Vilken mysig blogg jag hittade här:-) Så vackert ni bor dessutom och jättemysiga bilder från insidan av huset!! Hit kommer jag fler gånger:-) Visst är det roligt att blogga och inte minst att besöka alla helt fantastiska inredningsbloggar på nätet. Enda nackdelen är väl att "plånkan" tenderar att bli lite tunn ibland då man får ideér och ser så mycket som man bara måååste ha:-):-)
Trevlig helg och lycka till med din fina blogg!!
Kram