måndag 16 november 2009

Härlig helg med goa bloggvänner!

Oj vilken härlig helg jag har haft med mina goda vänner Marie och Mia! Vi har pratat om att träffas och pyssla/gå på loppis såå länge och nu blev det äntligen av.

Vi började lördagen tidigt, första loppisen startade kl 10, ivriga som vi var stod vi i kön redan kl 9.30. Tur var väl det för denna loppis är oerhört välbesökt. Sedan löpte dagen på, vi betade av så mycket som 9 loppisar under dagen....en del trevliga små fynd gjordes, det visar jag dock en annan dag.
Sista stoppet var hos härliga Ingrid med Atmosphere....ljuvligare butik får man leta efter. Man trollbinds och tiden stannar när man kliver innanför dörrarna. Ingrid bjöd på härligt kaffe med jättegott lantbröd, underbart smakrik ost och smaskig korv. Tack snälla Ingrid för din gästfrihet!!

När vi kom hem hade min underbara man Peter, alltså Peters Projekt, fixat god mat och till och med tänt ljus lite här och där...hihi sånt gör han nästan aldrig annars. Tack för din ansträngning, du är bäst! Sedan pratade vi i massor och kvällen blev ett härligt minne.


Det underbara korset och de små söta kulorna (förstora gärna bilden så ser du dem mycket bättre ;) fick jag i present av Marie, tack goa vän!


Denna underbara sockerburk fylld med härligt godis och även den jättefina hyacinten i kruka fick jag av Mia. Underbart att få gåvor som är så mitt i blink....tack snälla Mia för dem!

När söndagen var kommen så stod det pyssel på schemat, oj vad pysselmaterial vi alla hade, hela vårt stora bord var fullt. Vi lyssnade på julmusik, drack glögg, åt pepparkakor för att få den härliga julkänslan att infinna sig. Nedan så ser ni lite jag hann med, mer skall det bli, advent närmar sig ju med stormsteg.




Tack goa vänner för en helmysig helg!

Kram, kramilikram

Ann

12 kommentarer:

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!

Såg hos Mia att ni hade haft det riktigt myspysigt i helgen!!..
Hittade hit bara därför :)..

Ska ta och kolla runt lite i din fina blogg..

Jättefint pyssel har ni knåpat ihop också!!

Kram Sanne!!

Viveka i Bläckhornet sa...

Det lät som en alldeles underbar helg!
Fina gåvor du fick!

Kram Viveka

Lilla Blanka sa...

Hej goa Ann!

Tack igen för en oförglömlig helg!!!

Och du kan inte fatta hur glad jag är över stuckaturen... går bara och kikar och fingrar på den... och ler!

Erat hus är ju såå mysigt, och jag fick världens lust att röjar loss här hemma igen :) Har haft en liten svacka nu ett tag.

Kraaaam
Mia

Marie sa...

Hej Ann!

Tack för en toppenhelg, det var verkligen en helg som man kommer att leva länge på. Säger som Mia här ovan, erat hus är sååå mysigt! Fick massor av inspiration och jag måste bara säga ännu en gång hur otroligt fint jag tycker att det blev med den gamla hyllan ovanför soffan. Har haft den bilden på näthinnan nu i flera dagar, superfint!

Ha en bra vecka!
Kramar Marie (som också är galet kär i sina stuckaturbitar!!!!)

Snövita drömmar sa...

Hej!

Den helgen du berättar om verkade ju ha varit underbar.
Sa du nio loppisar??
Ni skulle tagit med min man, han hade nog gärna hakat på i!
*skratt*

Och sen pysselsöndag, fina saker du knopat ihop.

Ha det gött!

My Lovely Things sa...

Hej Vännen!
ja vill gärna träffa dig nån dag!! Det vore jätte mysigt!

Det var trist att jag inte kunde komma ihelgen. förstår att ni hade det jätte mysigt. Vilket underbart pynt du har gjort..
kram Anna

Unknown sa...

Hej Ann!!

Va trevligt ni har haft det. Pysselfingrarna har det börjat å klia i;) Härligt.

Ha det bäst hela familjen, kram Pia

LOPPISLIV sa...

Hej goa Ann! Ohhh vad roligt med ett inlägg Ann :-) Så himla mysigt ni sötisar har haft det, och vilken loppis maraton ni hann med. Underbart pyssel ni gjort också. Och vad gott och bli lite uppassad av maken och få en riktig tjej helg, sånt behöver man ibland, riktigt Myspys :-) Athmospere besökte jag i somras men då var det tyvärr stängt, får ta det en annan gång jag är och hälsar på sonen. Jag tar dig på orden och hojtar till nästa gång jag är där uppe, så får vi ta en fika, nu är det dock ett tag sedan jag var där å jobbets vägnar, innan for jag upp titt som tätt, men det blir nog ett tillfälle till det ändå förr eller senare hoppas jag, för som sagt det hade varit såååå roligt att ses igen, och hinna snickesnacka riktigt ordentligt. Ha nu en riktigt fin torsdagskväll. Stor kram Paula

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Ann, oj det var länge sen men nu blev jag ju påmind när du hade träffat Mia och Marie att kika in här, jag vet du hade ngt längre blogguppehåll förut men glad du är här, för fy va fint och mysigt du har och ditt kök minns jag sedan förut ( tror tom jag sprade en bild i min mapp med bilden) otroligt vackert! Vilket fint pyssel ni gjorde och så vackert du hade dukat, vilken fint dekorerad glöggbricka! Och fina presenter du fick av dem! Tack för länk, ska fixa din nu med, omdelbart!! Ha en bra adventstid! Mari.

LantlivsAnette sa...

Ohhh vilken underbart fin helg ni hade tillsammans !! Såå roligt..och vilket fint pyssel ni gjorde, helt fantastiskt fina saker !!!
Ha en fin helg
Kraaam Anette

Made in Persbo...Carina sa...

Å så härligt ni haft det och så fint pyssel du gjort!

Här hemma går det i feberns och hostans tecken. Sonen är sjuk och låter som en skällande hund när han hostar. Rosslar när han andas också...hoppas att det inte är svinis bara! Han har fått första vaccinsprutan för ett par veckor sedan men man vet ju aldrig.

Hoppas vi kan träffas nån gång tillsammans med de andra tjejerna. Var så roligt när vi träffades på brocanten.

Ha en fortsatt fin helg.
Kram, Carina

Annas skattkammare sa...

LÅter som ni hade en supermysig helg! Fint du pysslat! Jag var hos INgrid idag och som alltid ville jag ha hela butiken.. =)
Kram /Anna