söndag 23 augusti 2009

Träff med riktigt god bloggvän....

Ooopps, när jag tryckte på Enter efter att jag hade skrivit endast rubriken så publicerade jag inlägget! Bara så ni vet, gör inte det...fniss....fick lite hicka liksom.....

Jo, var var jag nu då!! Jag och Lilla Blanka - Mia hade bestämt träff på en s.k. bondauktion i närheten av där jag bor. Såg supermycket fram emot att träffa Mia och göra lite finfina fynd men tyvärr fann varken jag eller Mia något som var värt att vänta på. Därför åkte vi vidare till en loppis i Alingsås.

Fann där en jättefin liten låda och lite gamla galgar. Jag håller så sakta på att byta ut alla mina plastgalgar, vill bara ha de där gamla gedigna trägalgarna i garderoben....hum funderar på att måla dem vita....vad skulle du ha gjort??

Det underbara med denna lilla låda är att min äldre bror och hans familj bor i Linköping så detta var ännu en sak som talade till mig, den skulle jag bara ha!!

Fyllde lådan med lite smått och gott. Rosorna tog jag från trädgården, den rosen blommar just nu om.

Måste också få visa hur det ofta ser ut hemma hos oss....eftersom Elliot är helt såld på Star Wars så finns de små gubbarna både här och där. Ibland ligger de i ljushållarna, idag fann jag några på fatet i vardagsrummet. Sött va?

Här har vi då herrarna sett från vänster: Chewbacca, Clone Trooper, Indiana Jones pappa (inte Star Wars där inte), R2D2....Dessa namn har Elliot, 5 år full koll på, det är ju för gulligt tycker jag.

Tack Mia för en himla fin dag tillsammans, trots att inte någon av oss fann speciellt mycket så fick vi iallafall en go bulle och ett härligt samtal! Kram på dig och alla andra som kikar in till mig, ni betyder mycket för mig.

Ann

16 kommentarer:

Annika sa...

Kul att ni lyckades finna lite fynd till slut.... jag har också trägalgar men skulle nog aldrig måla dom.... en del har affärsnamn o telefonnummer från förr.... tex Jaller i Charlottenberg tel 3..... då fanns det inte så många som hade telefon inte... har sett katalogen från tidigt telefonår o inte var det många abonenter i den inte...:) o du gubbar högt o lågt..... det får du ha i nåra år till.... har ju 2 grabbar ja mä....:) Kram Annika

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilken härlig dag och mysigt att ni tillslut fick shoppa lite, asken var jättefin!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Evas Bloppis sa...

Ni ser ut att haft en mysig dag ändå Fina saker på bilderna
Kram Ewa

Annas skattkammare sa...

Så mysigt att gå på auktion och loppis tillsammans! Fint fynd du gjorde till slut! Den lådan blev jag bara kär i.. =)
Kram /Anna

Inspiration i vitt sa...

Hej Ann, tack snälla rara du för gulliga ord om boken, ja tänk att det blev en sån härlig succe', det hade jag aldrig kunnat gissa.

Vad härligt att loppa runt tillsammans med Mia, hon var ju här på våran stora fest och det var så roligt att träffa den goa tjejen.

vilkey fynd du gjorde ojoj vilken underbar ask, såå vacker den var.
Kram på dig/Ingela.

lottens vita och gröna sa...

hej du varma!

oh ann dina kommentarer blir jag speciellt gla för, du är en speciell bloggvän, det vet du va, blink!!! tänk så möter du en anna going, kan tänka mig att ni hade det gott där och lådan är ju sååå söt och så som du tar dig an den då mmm! konsultera trädgård fniss jag är mer en som är sketabra på färget och formen, inte så himlans växtdetaljig dårå en ren estet, haha men som du vet är jag nedrigt svag för häckar och sånt! nog kan man känna att det är det man skulle vilja pyssla med men då kan jag tänka mig att det egentligen är människors mående som jag ändå vill göra mitt kall...jaja här lunkar allt på dårå, gus går på dagis, ett superbra dagis, just nu känns det tomt då jag känner att bebistiden är over for ever...och en kvat och gla viljestark en har tagit stooor plats i familjen,
härliga elliot som pimpar upp mammas pynt såskareva ju lite joda och sånt livar upp likson, håller med faktsikt, hihi!
ha det bäst min vän...du måste säga till när ni är i stockholm...lova!varmkram lotten

lottens vita och gröna sa...

och stavningen då,herreguuuu... kanske blev jag lite inspirerad av min frisooooor idag, haha!

irma´s uthus sa...

Vilken underbaaaar blogg du har! Lägger till dej i min favo lista:)
kram

My Lovely Things sa...

Hej Ann!!

Jo här är det starwars och Indiana Jones för hela slanten med..

Lill killen brukar sitta och leka på sitt rum och sjunga indians Jones sången..Storebrorsan starwars melodin..
Nu leker de nån blandning av starWars och Indianan Jones..

Vilken fin låda..Va roligt att de fann den..Låter som en mysig dag tillsammans..
kram Anna

Atelje Skärvan sa...

Hej!
Nu blir jag riktigt nyfiken finns någon bra loppis i Alingsås??
Du kan ta spetsband och sy ihop,trä över galgarna(en från vart håll)enkelt och snyggt,avsluta med en rosett på "hängkroken"
Kram Agneta

Marie sa...

Hej Ann!

Låter som att du och Mia hade en mysig dag ihop! Vilken vacker låda du hittade och visst är det extra roligt med fina trägalgar i garderoben istället för fula plastvarianter.

Hihi, snygg styling av Elliot! Här hemma är det inte så mycket Star wars, men däremot en massa barbie, gosedjur och andra små pryttlar överallt.

Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Marie

johanna sa...

Hej
å vad mysigt med bondauktion! Känner igen det där med gubbar lite här o där=)
Kraaaaam

Millas hem sa...

Hej!

Härligt att se bilderna på hur fina stilleben han kan fixa till!:)Ärvt kreativiteten av mamma kanske! :)
Låter som en mysig träff ni hade du och Mia.

Kraaam

Unknown sa...

Så härligt att Ni äntligen fick träffas igen.

Visst är det härligt med alla nya underbara vänner man får genom blogg världen.

Synd att loppisarna inte gav så stor utdelning. Men så är det ju ibland. Sen är det ju svårt att hitta något som man redan inte har, eller hur?????

Din lilla asken blev ett fint litet stileben.
Ofta kan det oväntade bli hur fint som helst.
Roligt med kopplingen till din bror.

Ha det bra i Star Wars land
Kramisar Jeanette

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Men vilken gudomlig låda du har fått tag på och inuti har ännu finare dekorationer å med dina fina saker så blev det himmelskt fint! Tycker att du ska behålla de gamla galgerna i dess ordinarie skick pga. dess egna charm så länge men vid senare tid kan man ändra det för förändring när det känns rätt. Måste säga att herrarna passade faktiskt in, det var lite charmigt. Elliot har tydligen känslan som sin mor på inredning, alltså inte bara koll på vad dem gubbarna heter:P

Ha en underbar dag!
Många kramar Elin

Anonym sa...

Tips: Gedigna är de kanske inte men IKEA säljer vitmålade trägaljar i 8-pack som funkar fintfint :) Mvh. Maria i Norrbotten

+Hälsa maken att hans inlägg kommer lite för sällan nuförtiden.