fredag 28 mars 2008

Kära Lotten, tack!


Oj, vet inte vad jag skall säga....blev helt mållös av denna uppskattning från underbara Lottens vita och gröna. Det känns som jag har fått en bloggsyster i Lotten, och därför blir jag extra glad över att få denna utmärkelse av just henne. Hon har ett underbart hem, jag förstorar ALLTID upp alla bilder hon visar och gottar mig i allt jag ser och läser. Tack kära "syster", du berikar mitt liv!

Dessutom så måste jag bara få kommentera Lottens senaste inlägg. Oj, vilken gripande berättelse när deras lilla dotter kom till jorden. Pappa Tommy skrev så oerhört vackert och gripande kring hans upplevelser. Missa inte det, men jag varnar....tårarna rinner....

Blogging with a purpose - ja, för mig var det i allra största grad att få sätta alla inredningstankar på pränt. Dessutom, som ni kanske inte tror, så har jag alltid tyckt att jag skrivit torftigt, torftigt eller ej, detta har gett mig ökat självförtroende i mitt skrivande, det är ju så himla kul!!! Så mitt purpose som endast var inredning från början har på ganska kort tid också blivit mitt livs historia. Den som vill får hänga med.

Jag ger härmed denna Blogging with a purpose vidare till (det är kanske flera av er som har fått den redan men jag ger till dem som har påverkat mig under min bloggtid) (Lotten, du får den givetvis tillbaka):
1. Jenny, Jennyshemochharmoni - du får denna Blogging with a purpose för att det var via dig jag hittade in i bloggvärlden. Du har gett mig så många tips och inspiration till att få ett vackrare hem, tack.
2. Marie, Vita ranunkler - du har fått en alldeles speciell plats i mitt hjärta, vi har setts 1 gång och vänskapen har verkligen växt sig stark. Det skall bli såå roligt att ses till våren. Ditt hem är som en dröm och du tar fantastiska bilder.
3. Johanna, Vintage - ditt hem är som att gå på vita moln, oj vad jag älskar allt du gör. Du anar nog inte hur mycket inspiration du ger mig. Hoppas vi kan ses och prata inredning nå´n gång.
4. Susanne & Alice, Me and Alice - Allt är såå vackert, vackert, vackert! Ni gör allt så njutbart. Älskar allt ni gör och ni inspirerar mig att måla mera....hihi.
5. Anette, Lantlif - Du är en underbar, varm människa som ger såå mycket av dig själv. Ditt hem är självklart i alla härliga inredningstidningar, får all inspiration jag behöver från dig.


Nu till nå´t helt annat...
Kan ni tänka er, jag sitter och gråter när Tina & Tobbe gör sitt sista nummer i Let´s Dance. Dom är såå grymma och det är så underbart att se resan Tina har gjort. Vi är lite blödiga, jag & Peter, så att gråta till Let´s Dance är inget konstigt för oss :) Dock så kan jag inte låta bli att bli lite småavundsjuk på de där benen....jaja, man kan inte få allt.


Skrev detta innan vi visste vem som vann....men gud så roligt, TINA & TOBBE...Jippi! Ha, med risk för att låta självgod....visste jag väl redan vid program 3!

Får inte glömma! Det är många som har frågat kring gjutjärnsstöden som var med i mitt förra inlägg, de som bor i Göteborgstrakten har väl full koll på turen "tygriket"....man svänger av motorvägen E40 mot Skene. Kör på 156 till du kommer fram till en stor lada som ligger på vänster sida (gamla Baloo) numera TrendKarlsson, tel: ‎0301-475 70. Lycka till!

Ger er alla en famn av kramar, tackar så vördnadsfullt för allt fint ni skriver, det värmer mycket, precis som solens strålar om våren.

Ann

22 kommentarer:

johanna sa...

Hej
TACK!!!!!! Om du bara visste vad glad jag blir, precis vad jag behövde nu ..tack goa ,goa du. Det värmnde verkligen blir glad o stolt.
Visst var Lottens historia rörande ,tårarna bara rann ,kunde knappt läsa texten.
Vad skönt att höra att någon mer är så lättrörd som jag är jag kan oxå gråta till sådana program=)
Ha en riktigt skön dag!!!!
(Ja det hade varit så roligt att träffas o prata inredning , vi får ordna en bloggträff här nere)
Kraaaaam

LantlivsAnette sa...

Nämen Tack du snälla !! Vad glad jag blir..jag har fått den av någon annan också,men det gör ju inget..men jag visste inte att man ska lägga in bilden och sen länka vidare..och jag vet inte ens hur man hämtar bilden till sin egen blogg..du vet man kan bara sköta bloggen..inget annat.hii..hii..
Jaa..jaa ..jag har ju i allafall sett att jag har fått den av dig..Tack ..sååå himlars mycket..
Vet du..nu måste jag slita mig jag ska börja slipa trappen..ujj..och sen måla den vit..
Ha det så bra Kram Anette

LantlivsAnette sa...

p.s
såg du i förra inlägget att jag skrivit om kuddarna...bara så att du inte missat det...
tjiiingg...

Jennyshemochharmoni sa...

TACK snälla du!!!!! Vilken otrolig start på lördagen! :) Det värmer verkligen att jag får den av dig!:) Skickar en bamsekram till dig! :) Ha en riktigt härlig helg!

Marie sa...

Hej Ann!
Tack snälla du, vad du är gullig! Du vet att jag känner precis som du, det känns verkligen som om vi har kännt varandra länge. Jag ser också fram emot att träffas, ska bli såååå kul!
Här förbereder vi för 4-årskalas idag. Elsa vaknade 5.45 imorse så vi har redan hunnit med en hel del, hihi.

Ha en riktig toppenhelg!
Kramar Marie

Anonym sa...

Ja oj, man blir bara blödigare med åren. Skönt att höra att man inte är ensam om det...:)
Som vanligt underbara bilder hos dig!

me and alice sa...

Hej!
Åh, tusen tack! Vad rörd jag blir! Vilka otroligt vackra och fina ord du skrivit om oss...
Har inte läst vad Lotten skrivit ännu. Ska genast göra det.
Visst var det härligt att Tina o Tobbe vann igår!! Trodde på dom hela tiden jag också. Jag är som du så otroligt känslig när det gäller både lycka och sorg. Tårarna kommer alltid...
Massor med kramar /Susanne

atmosphere sa...

Hinner man inte titta runt hos er andra på ett par dagar, märker man hur mycket (fint) man missar!
Massa fint har du iallafall hunnit med att lägga ut.
Jag höll verkligen tummarna för Tina igår kväll, och efter shownumret kändes det klart, att hon och Tobias skulle vinna. Hon har ju en underbar utrstålning!
Ha nu en jättefin helg!
Kram,
Ingrid

Lilla Blanka sa...

GRATTIS vännen!!! Vad roligt, och du är verkligen värd denna utmärkelse!!!
japp, jag höll också på Tina..även om Tony var så himla go också..
Kram
Mia
Ps Utlottning på min sida :)

Unknown sa...

Hej,

roligt att hitta ännu en ny blogg som man kan ta till sitt hjärta. Hittade till dig via Johanna.
Man blir nästan mållös över alla hem man hittar på bloggen. Jag skall dock försöka att titta in till dig så ofta jag kan.
Så vackert det blev med "stöden" i ditt fönster. Ännu en ny idé att låna???
Nu skall jag in och kika på din mans blogg. Fint namn han har, min heter detsamma
Kramisar Jeanette

Annas skattkammare sa...

Grattis till utmärkelsen! Men inte så konstigt, du har ju en jättefin blogg! Ha det gott! Kram /Anna

LantlivsAnette sa...

Hallo igen..du..självklart får du köpa kuddarna utan innerkuddar i.då går det lättare att skicka dom också..
Jag ska kolla upp vad priset blir då..du kan ju maila mig sen
anette.hjerpe@telia.com
Du..kolla in hos mig sen..jag har sytt lite..
Kram Anette
p.s jag förstår angående krokarna..jag visste inte att dom fanns nytillverkade..tack för det tipset..

Färjtorp sa...

Hej!! Jag hittade hit från Johanna Vintage (som för övrigt oxå är min favvis=)
Men vilken fin och mysig blogg du har, verkar superintressant!! Hit kommer jag gärna igen!!

Så roligt att få utmärkelsen förstår att du blev glad.

Kram Johanna

Jes/Vita villa vila sa...

STORT grattis till din award - den är du verkligen värd! ♥

Önskar dig en jättefin söndag!

Jes

Hanna i Det stora grå huset sa...

Grattis till utmärkelsen, du förtjänar den! :-)

Men du är då rolig du... Att gråra till Let´s dance... Ojoj... Men det säger jag väl för att jag inte var speciellt förtjust i någon av finalisterna (eller ens deltagarna!)... Nu blir jag utbuad, men så är det. :-)

Önskar dig en fin söndag!
Kram Hanna

Unknown sa...

Hej på dig!
Jag bor nära affären du beskriver...kanske du gör det med? Vi kanske kan gå en promenix med vovvarna nån gång!
Kram Pia

PS. Visst är det bra priser i den affären...jag och min arbetskamrat brukar slinka in där ibland när vi jobbar...kallas nödvändig rast!)

lottens vita och gröna sa...

men jag är vällan sengångare...men ann, så fint du skivit om mig, tack!nu gråter jag igen, tack också för att du skrivit om vår födsloberättelse, jag är sååååååå rörd av din underbara värme. jag känner likadant för dig min bloggsyster, när det stämmer på en gång!såg att du och marie hade träffats, det verkar vara en underbar människa det med, vad sjuttsingen bor ni där borta för, tänk vad roligt vi skulle kunna ha,va?nu ska jag ta ett bad med goingen gustav...har så nedra mycket rostaggar i händerna, får väl skylla mig själv som sliter utan handskar, men vad fasen vem hinner leta efter de, haha! varmastekramenjagkan lotten

Annas skattkammare sa...

Hej igen! Ja men det finns ju inget roligare än att titta på hus när man är ute och åker.. och drömma sig bort om hur man skulle vilja ha det.. får hoppas att vi båda hittar drömhuset någon gång då! Vilken fin blogg du har, har lagt till dig på bloggkoll, så missar jag inget inlägg! Ha det gott! /Anna

Hem och Lycka sa...

Vad roligt med utmärkelsen, grattis! Den är du väl värd. Och håller med dig om de bloggar du nominerar i sin tur. Visst var det roligt att Tina vann, hon var ju helt enkelt bäst! Kram!

Anna sa...

Hej, jag hittade din och din mans blogg idag och vill bara säga att jag tycker det är underbar läsning. Ni påminner om oss - fast jag tror min man är lite mer avogt inställd till att starta projekt hemma. Jag har också ändrat bordet hemma och skapat fula märken i taket för lampflytten, usch man är väl inte klok egentligen.

Ha en riktigt härlig vecka!
Anna

Spets och snor sa...

Hej! Oj så fint ni har det hemma! Har kikar runt lite i din fina blogg. Kul att båda du och gubben bloggar. Min skulle vägra. Han får nog av att vara med på min blogg titt som tätt hihi kram Helena

vitating sa...

Hej!
Så kul med en utmärkelse! Du visar ju så mycket fint! Idag var jag på Unnerstad o fotade till min blogg, då sa hon att det fick jag gärna det har någon gjort tidigare som hette mormorRuths Ann, hi hi... Kune handlat ihjäl mig!!!

Ha det gott!
Kram Maria