söndag 13 december 2009

Liten titt i Olivers rum...

Hej alla kära vänner!!

Ja, nu har lillgubben Oliver flyttat in i sitt rum och rummet håller så sakteliga på att ta form. Jag har julat till det lite, köpte lite småpynt på Bettys i veckan, älskar verkligen den där söta lilla julstrumpan. Tack Nicklas som hjälpte mig att hitta den lilla strumpan, jag höll ju nästan på att förstöra inredningen i mitt försök att få ner en...haha! Ni är ALLTID såå goa, tar hand om era kunder på ett så personligt och värdefullt sätt! Gick därifrån med massor av inspiration...

Liten "nattinatti" Bukowski-nalle. Oj vad Bukowski-nallar vi både fick och köpte på oss när Elliot var liten. Ja, nu har några av dem flyttat in i Olivers rum.


Här ser ni delar av en tallrikshylla jag köpte för länge sen, den blev aldrig uppsatt då, bara målad...tycker den egentligen är lite för prålig, men i väntan på den perfekta får denna duga. Den fyller sitt syfte.

Dessa bilar köpte jag på loppis för ett par år sen, den stora har blivit lite medtagen efter lek av Elliot, så nu får den nog stå på hyllan och bara vara fin.

Jag är så glad för igår vann jag en budgivning på Tradera, det är inte alltid lätt det där. Jag har suttit många gånger med klappande hjärta och väntat in de sista skälvande minuterna och blivit överbudad. För mig är det viktigaste att verkligen bestämma mig innan vad jag är beredd att betala annars är det såå lätt att bli fartblind. Denna supersöta Maileg-kanin skall Oliver få i julklapp....ja, hum den är nog lika mycket till hans mamma ;)

(Lånad bild avTesaloniki3 på Tradera)

Jag hoppas jag hinner få hem den lilla söta killen innan jul!

Julkramar!
Ann

10 kommentarer:

Made in Persbo...Carina sa...

Å tack söta rara Ann! Så roligt att du gillar mina bilder. Själv tycker jag att alla andra fotar bättre....har en foto-självförtroendesvacka just nu.

Så mysigt det lät med julkonserten du ska på! Tänkte på det i morse när jag åkte till jobbet och lyssnade på en julskiva i bilen. Har aldrig varit på någon julkonsert själv men tror att det är en mäktig känsla!

Kram gumman!
Carina

Annas skattkammare sa...

Så fint det ser ut i Olivers rum! Fina detaljer!
Kram /Anna

Änglarnas hus sa...

Så mycket fint du har fått tag på till Lillkillen!! :)..
Blir så mysigt!
Kramis Sanne!

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Vad fint du har gjort i Olivers rum! Det är så mysigt och så fina saker!

Prova chokladglöggen, jag lovar att den kommer du verkligen att gilla! Det är verkligen som att äta choklas mums :P

Många kramar Elin.

Lo sa...

Åh, kaninen var jättefin. Jag förstår att du vill ha den också. Du får smyglåna den av sonen din!
God Jul/Lo

Carina sa...

här är en till kanintokig hi hii,,men jag syr de hellre.
Ja de är söta de där kaninen du har köpt på tradera

LOPPISLIV sa...

Hej vännen! En sån söt Maileg kanin lille gubben ska få, eller ehh var det till mamma kanske...hihih Tur när man har en liten man får handla såna söta tygdjur till. Har funderat på att köpa en sån jag med men...jag får nog köpa en till..hmmm hunden???...ha ha för jag tror inte tonårsdottern vill ha en sån...fast vem vet?

Tallrikshyllan tycker jag ser så charmig ut med sina kurvor, och strumpan var ju hur söt som helst. Ja visst är det skönt att höra att man inte är ensam med att inredningsnerven tar sina viloperioder emellanåt, just nu är jag sååå trött, försöker ta det lugnt men stressar ändå. Knasigt jag vet, men jag jobbar bara imorgon också, det skulle vara förbjudet nu innan jul...ha ha. Sen stundar ledigheten äntligen. Mellandagarna är mer min melodi, då njuter jag och slappar, tittar på romantiska tv filmer och fikar och gör inte många knop...mmmm underbart...längtar :-) Ha det bäst nu Ann. Vi hörs snart igen. Stor kram Paula

Unknown sa...

Jag önskar dig, Peter och barna en riktigt God Jul!!

Kram Pia

Änglarnas hus sa...

En riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År önskar jag dig och dina kära :)!!!

Kramis Sanne!!

Änglarnas hus sa...

En riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År önskar jag dig och dina kära :)!!!

Kramis Sanne!!