fredag 9 oktober 2009

Elliots nya säng

Halloj alla!
Ja livet som nybliven mamma kan bjuda på lite varierad sömn och en hel del oregelbundhet..., vissa nätter ammar jag 3-4 gånger. Oliver älskar sin mammas goa varma barm.....
Tja, jag inser att om jag den närmsta framtiden skall få någon sammanhängande sömn så måste jag sluta amma (plutten vill bara äta på natten). Men visst är det väl kanske ändå dags, han är 7½ månader snart. Lite vemod känner jag.

Tänkte visa lite bilder från Elliots nya rum. Vi har inte stressat på "projekt Elliots rum" så det är ännu inte riktigt klart. Letar just nu efter den "rätta" dörren. Hade först tänkt ha pardörrar av glas men när vi började mäta så insåg vi att det inte får plats så det får istället bli 1 dörr med glas. Är det någon som har en stående så hör gärna av dig. Innan vi har den "rätta" dörren är det ingen idé att gå igång med att bygga väggen så jag hoppas verkligen vi snart hittar en som känns rätt. Nu till lite sängbilder....

Här är Elliots nya säng. På sidorna har vi (hum...jag menar Peter och min pappa) byggt upp dörrar med invändiga hyllor. Där ni ser No 1, No 2 och No 3 har vi satt in justerbara avdelare, allt för flexibiliteten. Sväljer hur mycket leksaker som helst, allt har sin plats och det behöver inte ligga framme och bli dammigt....me like!!

Älskar dessa små behållare! Hittade jag i en Army shop.


Mycket nöjd med dörrbeslagen. Inhandlade på Beslagsspecialisten i Göteborg.

Här ligger Elliot och sover så gott, mysigt och ombonat. Överkastet har jag köpt på Bettys, världens mysigaste affär! Lampan hittade jag i mina gömmor, kul att plocka upp igen och använda. Passar fint in i hans nya lite killigare stil.

En sådan här liten bubbla står på min önskelista, fast en i fullstorlek ;)

Det var allt för nu, till vi ses igen ha det så gott!!

Kram
Ann

22 kommentarer:

carina sa...

Vilken gullig säng och med lådorna under oxå

Sofia på Me and my home sa...

Såå fint killrum!! Fick massa inspiration till min lillkilles rum - fast han är bara 3 månader och sover än sålänge bäst hos mamma o pappa :)
Allt gott till dig! Kram!

Millas hem sa...

Hej Ann!

Superfint verkligen!
Det är nog mysigt att vara gossar i ert fina hus, och "natta-mat" som är så gott=)

Kraaam

Marie sa...

Hej goa Ann!
Hoppas att allt är bra med er! Vet precis hur det är att ha en liten som vill äta hela nätterna, fick tillslut också sluta amma Elsa vid ungefär samma ålder som Oliver är nu för att få någon sömn alls, jag var som ett vrak.

Elliots rum är otroligt snyggt, så många fiffiga lösningar och genomtänkta detaljer. Ser fram emot att få se det på riktigt!

Ha det allra bäst!
Många kramar
Marie

Annas skattkammare sa...

Hej Ann! Så snyggt Elliot fått i sitt nya rum! Bra förvaring och fina detaljer! Me like!
Kram /Anna

LOPPISLIV sa...

Hej Ann! Det blev ju jättefint i Elliots nya rum! Härligt med en sängalkov. Gillar de små vattenbehållarna som hänger där på väggen också. Ha det bäst. Kraaam Paula

Annika sa...

Vilket härligt grabbrum det blivit....:) kanon... o så praktisk med inbyggd förvaring för alla de saker som finns hos en liten grabb.... brukar bli massor.... o den där nattamaten...:) brukar va gott tycker dom.... o alltid är det när man sover som bäst också...:) Kram Annika

Önskedrömmar i hvitt sa...

Hej Ann! Åh, så kul att få titta in hos lillpojken! Ni har verkligen fått till en skön känsla samtidigt som det är SÅÅ praktiskt. Det är verkligen perfekt med olika lådor för alla leksaker: det går hur fort som helst att städa då:) Är lite nyfiken om du fick tag på ett skrivbord hos Ingrid eller om du fortfarande letar? Här hemma pågår projekt övertalning fortfarande om att vi ska köpa den större lampan, men nu är det inte ens säkert att vi kan sätta den där jag hade tänkt, för det kanske går strömkablar i bjälken: AARRGGHH! Inredningsgudarna är emot mig! Skall inhandla en såndär strömmätningsmojäng snarast!
Ha det bra,
kram Maria

Goa sa...

Helt fantastisk, underbar, vacker, lösning!
Rummet är bara sååå fint!

Lauras gård sa...

Vilken mysig blogg jag hittade... Underbar säng! En sådan hade en kompis till mig då jag var liten och jag drömde också om en sådan. Toppen med lådorna under och slippa ha en massa saker framme. Kram Stina

Millygarden sa...

Åh vilken säng! där sover han allt som en prins! måste visa gubben min som gillar snygga marta lösningar...så snygg.

kram Marina

irma´s uthus sa...

Vad fint du har överallt:) Underbara ute arrangemang!
Ha en fin vecka

Monica sa...

Wow, vad fint. Så skulle jag vilja fixa till min lilla prinsessa, men då hade det blivit rosa!!! Hon är 6 år och inne i värsta-rosa-prinsess-perioden! Skall strax ge mig på hennes rum....

Hälsningar Monica, blogg Betongkrukan

Mia sa...

Så mysig säng Elliot fått. Han kommer sova som en liten prins. Lycka till med din egen nattsömn.
Kram Mia

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Vad fint du har gjort det! Mysigt att sängen ligger som inbäddat och med massa kuddar! Fint med handtagen och texten å dess smådetaljer omkring.

Tummen upp för din man och pappa!!

Ha en underbar vecka!
Kram Elin

Millas hem sa...

Hej Ann!

Ville bara kika in och säga att det var så himla roligt att träffa dig! Du verkar vara en sån mysig tjej med glimten i ögat och ha nära till skratt!
Hoppas att vi träffas igen!

Kram Camilla

Made in Persbo...Carina sa...

Hej du Ann!

Så roligt det var att träffa dig i lördags! Hade hört så mycket gott om dig innan och kan bara hålla med...du är världens goaste! En sån som man bara älskar från första stund!

Har ingen koll på om du fick tag i något fint under lördagen. Jag hade fullt upp med att bara stå och gapa över allt vackert!

Vilken fin blogg du har. Jag har lagt till dig i min lista så nu blir du inte av med mig ;)

Känner så igen det där med nattamningen. Ammade L tills han var 1,5 år. Mot slutet var det bara nattetid men man blir trött av att få sin sömn avbruten flera gånger varje natt.
Men det var nog värre för mig att sluta amma än för honom. Man får lite separationsångest.

Skrev just till Mia att det vore roligt om ni ville komma och hälsa på nån gång. Kanske innan jul?
Vi kan väl höras av.

Kraaam, Carina

LOPPISLIV sa...

Halloj Ann! Ohhh vad glad jag blev över att få träffa dig igen. Så himla härlig dag vi fick och vilket hus va?? Det vackraste hem jag någonsin besökt...så fint i vartenda vrå, jag blev helt såld! Var helt snurrig sen på söndagen av ideér som ville förverkligas, började greja och fejja här som en tok, maken trodde jag tappat förståndet på min resa...ha ha Hoppas verkligen det blir en resa innan jul som vi planerade, hade varit så kul. Hoppas du är nöjd med dina Brocante fynd, qvilten du fick tag på var en riktig juvel, underbar färgskala på den. Ha det gott goa rara Ann. Kram Paula

Annelie sa...

Fint hem och sängen såg supermysig ut!

Tant Elwira sa...

Vilken gudomligt underbart fin säng. Som ett eget litet krypin. En sådan fin säng skulle jag också önska att mina pojkar kunde ha på sina rum.
Tack för fina bilder som du visar på din blogg.
Hälsar
Jessica

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hallojs!! Såå vackert rum Elliot har!!
ja du..har en liten på 9 nån här..o sömnen är ju inte den bästa...bestämt att jag ska amma morgon o kväll...men tror du min lille går med på det!!! Nix här ska det nysas o slurkas titt som tätt på nätterna..o så klart sova jämte mina bröst;))
Men men...gossiga är dom, o växer ju alldeles fööör fort!!!
har med en kulle som heter Oliver..o Elliot var tänkt till vår minsta;))

Kram Millan

IddeC sa...

Hej,

Wow vilken mysig säng Elliot har. Vi har ett oinrett loft och nu har jag fått massor av ideér till min Mårten. Som skulle behöva ett eget krypin snart.
Tips på amningen: Jag gav min Mårten mer mat på dagen, vilket han blev mer mätt och slutade vilja ha bröstet på natten.
Du får ha en trevlig helg.
Kram Ingrid