onsdag 12 augusti 2009

Födelsedagspresent med massa tanke bakom...

Ja, då har ännu en födelsedag passerat....inte långt kvar tills jag fyller jämnt....huamig vad åren går fort!! Jag är inte sådär pjåskig och tittar med stirrande blick i spegeln efter rynkor och andra "roliga" ålderstecken men....här har en annan fått en massa gråa hår!!!!! Dessutom rasar en massa hår av i samband med amningen....så nu kommer det en massa babyfjunhår...hihi...

Måste få visa presenterna jag fick av Peter, oj vad mycket tanke han har lagt bakom min present i år. Han är verkligen supergullig :)



Jo, detta är ett så vackert minne från Frankrike där vi var sommaren 2001. Vi satt (jag, Peter, Peters tvillingbror A och hans sambo H) i en underbar liten restaurang i en liten stad jag inte minns namnet på. Känslan, ljuset, atmosfären där var helt otrolig och hela den kvällen blev ett STARKT minne för livet. Dessertälskare som jag är så beställde jag in Tarte Tatin, hade då ingen aning om vad jag skulle få in! Jag fullkomligt älskade denna dessert och det blev en mycket minnesvärd middag. När jag ibland har en vissen dag så tänker jag på den underbara semestern i Frankrike!! Peters tvillingbrors sambo H har också med mycket möda gjort denna dessert bara för att hon vet att jag älskar den så...gulligt va?! Så att få detta recept (specialbeställt faktiskt) att sätta på väggen kändes helt fantastiskt. Väggtexten gjorde sig jättefint i matsalen tycker jag!

Vill också visa kuddarna jag fick som han beställt från H&M!! Wow, trodde man inte för ett par år sedan, att H&M skulle ge sig in i inredningsbranschen. Kuddarna fick sin plats i soffan där de gjorde sig riktigt bra! Fick dessutom 2 st jättefina lampor av mina föräldrar....dem får ni se senare.

Poivre Noir=svartpeppar...hihi....svartpeppar i soffan, jaja vacker kudde är det i allafall. Vill du också beställa en sådan kudde så gå in här.

Den nya kudden är den mörka kudden med de ljusa ränderna, passade fint där bakom CLY-kudden.

Just nu sitter jag här framför TV:n och Peter står framför mig och skruvar och fixar på en sak som snart skall sättas upp på väggen, det får ni se så fort den kommer upp....liten cliffhanger...hihi.

Idag har Elliot fångat en kopparorm, han fixar och donar så att den skall ha det bra där i spannen. Han sätter på sig en handske och plockar upp den utan vidare. Jag är inte lika ivrig att ta i den. Egentligen är kopparormen ingen orm utan en ödla, visste ni det?

Ha en underbar vecka och helg!!

Kram Ann

10 kommentarer:

LOPPISLIV sa...

GRATTIS Ann på födelsedagen!! hipp hipp hurra för dig. Vilken underbar gåva du fick, passar som smäck där på väggen ju och påminner dig om ert besök i frankrike. Härligt! Visst är kuddarna från H&M fina, dem har jag också gått och funderat på. Kopparormar lekte jag också med när jag var liten, var så facinerad av dem...nu skulle jag då inte vilja ta i dem precis...huuaa tänk vad man ändrar sig...hihi. Ha en underbar dag. Kramis Paula

Ett Vitare Hem sa...

Grattis på födelsedagen! Jättefina pressenter och de kuddarna är också underbara!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Marie sa...

Hipp, hipp, hurra, grattis på födelsedagen i efterskott Ann! Här är en till som har upptäckt gråa hårstrån under sommaren, var faktiskt lite deprimerande!!!!
Vad gullig han är Peter, vilken fin och omtänksam present du fick. Blev jättevackert med väggordet och den där "svartpeppar" kudden har jag med här hemma.

Hoppas ni får en riktigt mysig helg!
Kramar Marie

Annas skattkammare sa...

Hej Ann! Stort grattis på födelsedan i efterskott! Vilka fina presenter du fick! Kuddarna blev jag också sugen på.. =)
Trevlig helg!
Kram /Anna

Fru Sirlig sa...

Hejsan och grattis i efterskott!
Vilken rolig och fin present du fick av din man. Får man fråga hur eller var han beställde texten? Skulle vilja ha en vacker dikt eller ordspråk på min vägg som känns lite mer personligt. Vet precis hur härligt du har det med små barn och att ta den tid som blir över till bloggen. Skönt att det finns fler som har lite sporadiska inlägg, så skynda långsamt och njut av nuet som du ju verkar göra:)Denna vecka återgick jag till mitt arbete efter nästan två år hemma med vår lilla dotter.
Trevlig helg kram Heléne

My Lovely Things sa...

Grattis i efterskott Ann!!

hoppas så att vi kan hitta en lucka att ses nu när skolan börjar..Det vore så roligt..

Underbara skaer du fått..Så mysigt med desseren och receptet..
Ha det så bra..
Kram Anna

Unknown sa...

Hej vännen,

Stora grattis kram i efterskott!
Härlig present!

Önskar att de mina tänkte i dom banorna då dom skall ge mig presenter.
Dom har inte riktigt förstått grejen liksom.

Roligt att du är igång här hos oss i blogg världen igen.

Vilket vackert fint vardagsrum Ni skapat.
Underbart!

Ser med spänning fram mot resultatet av Elliots rum.

Ann, jag vill också vara med och pyssla!
Tar tåget upp!


Massor av kramisar Jeanette

LantlivsAnette sa...

Hallo där !!
Vad skoj att du kikade in o kommenterade hos mig !!
Sååå fint ni har det, och wow vilka presenter du fick, jag har nog spanat på de där kuddarna jag också...
Ha det gott
Kraam Anette

Lilla Blanka sa...

Hej goa Ann!

Åhh vad fint, och jag blir helt tårögd av Peters gest..han ligger på mega-plus om man säger så, vilken jättebra present och det blev så himla fint!!!

Wow vilket ljusförråd du har där inunder också, ser så mysigt ut!

Jag får be om ursäkt att jag varit så seg, men mailade i alla fall dig i morse ang. lördag. (vill gärna ses då)

Och pysselkväll..Gärna! Åh det har vi ju pratat om så länge nu så det skulle bli jättekul om det kunde bli av! Vi kan ju mailas om vilken dag?

Det är så roligt att du är igång och bloggar igen, har saknat dig jättemycket!

Kram! Nu skall jag kolla dina bilder igen..hihi

Mia

Lilla Blanka sa...

Blev så uppspelt av det fina receptet på väggen att jag totalt glömde av att säga GRATTIS *kram*