tisdag 28 juli 2009

En förhandstitt på vardagsrummet

Hej!
Oj vilken härlig skillnad det blev när nu äntligen både golv och väggar blev vita! Väggarna var innan målade i en vitgul färg, tänk att så lite färgskillnad kan göra så mycket. Visar ett smakprov på hur det ser ut just nu. Har lite kvar i rummet att göra - skall tex göra iordning lite kuddar med text, sätta upp en "ny" hylla, göra ett TV-skåp. Jag har haft ett par dörrar stående men har insett att de är för smala, så det är bara att bege sig ut på jakt efter ett par andra igen.



Här ser man en skymt av golvet, är strålande nöjd med det. Rummet är någonting helt annat nu. Jag älskar kontrasten som uppstår när jag ställer in tex en rostig kruka.

Köpte ett smycke häromdagen när jag var på loppis på Heden i Göteborg. Det står - Njuter av livet - Omgiven av kärlek - tycker det är så vackra ord.

Kram på Er!
Ann

16 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh så fint, ser fram mot att få se fler bilder senare....
ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Brunkullan sa...

Det blir en vacker helhet med både väggar och golv vita!
Längtar så efter att få måla sovrumsgolvet i stugan. Trodde det skulle bli i sommar, men nej...kanske i höst hoppas jag nu:)

Susanne

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Vad vackert du har gjort det! Åh jag vill se mera av ditt vardagsrum!

Många kramar Elin

Marie sa...

Hej Ann!

Vardagsrummet ser superfint ut, sååå vackert! Måste komma och hälsa på framöver så jag får uppleva det på riktigt!!!

Hoppas du gjorde många fina fynd på Heden, halsbandet låter verkligen jättefint! Ser fram emot att du kan följa med oss på loppis om ett tag, vore så kul att träffas snart igen. Vi besökte faktiskt en loppis som Anna sa att du hade tipsat om, fast fråga mig inte vart det var, jag hade noll koll när vi for omkring fram och tillbaka mellan loppisarna, hihi.

Många kramar
Marie

LOPPISLIV sa...

Hej goaste Ann! Bara jag som tassar omkring mitt i natta, men det är ju semester och då kan man göra lite som man vill ju...hihi :-)Vad underbart att du är tillbaka i bloggsfären igen, har verkligen saknat dig. Hoppas lille bebban och storebror mår bra. Har varit här och kollat på din sida då och då :-) Nu har jag lagt dig i min blogglista så jag inte missar ett endaste inlägg...hihi. Golvet blev underbart när det blev vitt, det lyfter verkligen hela rummet. Ni har det sååå fint, underbar bild. Jag förstorade upp den och tittade länge länge på alla vackra detaljer, helt Underbart!! visa oss mera snart...Vet du, vi la in trä golv och målade vitt i vårt finrum för ett tag sen också och oj vad jag är nöjd. Hela vårt lilla finrum blev större, tänk vad vitt förstorar och visar upp alla detaljer på ett annat vis. Nu är jag sugen på att måla väggarna vita också, de är beige idag. Ja ja sommaren är inte slut ännu. Hoppas verkligen vi träffas igen. Är ni neråt blekinge är ni välkomna ska du veta. Kramis och natti natt//Paula

Lilla Blanka sa...

Hej Ann!

Åh vad det ser mysigt ut i vardagsrummet!!! Det blir så himla fint med vita golv. Jag är såå glad att vi målade våra, ångrar det inte en sekund.

Jag och Marie pratade om dig på väg till Moheda, och vi vill så gärna träffa dig/er.

Smycket låter jättefint, älskar ju fina ord/text *hihi*

Jag målar om några stora tunga möbler som är mörkt grovt träfärgade. De blir så luftiga och fina nu när de blir ljusa tycker jag.

Kraaaam
Mia

Lilla Blanka sa...

Ps glömde ju av loppisen..*hihi*
Den har varit öppen varje dag hela sommaren, men eftersom de inte fyllt på något (de tar ej emor grejer över sommaren) så har det ju inte varit nåt bra där heller. De öppnar som vanligt igen nästa lördag (eller om det kanske rent av är nu på lördag!)

Det skulle vara jättekul att ses där, så om du får lust att åka, så hojta till, så kommer jag som ett skott. (Jag är troligen där varje lördag *haha*) som vanligt i kö en halvtimme före öppning.

Unknown sa...

Hej Ann!

Förstår om du blev nöjd med golvet! Idag ska jag måla sista golvet i vårat sovrum uppe sedan är alla klara. Visst är det ljuvligt vackert och sååå skönt att gå på.

Ja vilka underbara ord, så sanna och tänkvärda. Jag har inte sprungit på mer än 1 loppis i sommar och det var på Gotland en kort snabbis. Snart vill jag också iväg och fynda.

Ha det fortsatt härligt hela familjen med allt vad ni företar er.

Stor kram Pia

Annika sa...

Det blev härligt ljust o fint det... o massa fina saker ser jag också... orden på smycket var så fina.... hoppas ni har det bra trots vädret.. Kram Annika

Lilette sa...

Hej Ann!

Hoppas verkligen du blir nöjd med smycket du köpte.

Det verkar vara en härlig blandning du har i ditt hem.

Sköt om dig själv, barnen och gubben och titta gärna in på vår webbsida om du är sugen på fler smycken.

Kram Lilette
P.S Christer hälsar

lottens vita och gröna sa...

hej min goa varma! blir yr och alldeles rusug av din ljuva bilder sååå fint det blev, du är sååå grymmig i allt vännen! tänk är han redan 5 månader, jisses då börjar dt bli full fart nurå, hihi! härligt är det!!! gusta fyller ju två i okt, han har börjat prata denna sommar som bara den...kobajs, hundbajs och killbajs (sorebro lärt då gus brättade om sitt kobajs) är de mest frekventa orden och låååånga harranger om kor, allt går inte att tyda men dom är tydligen väldigt facinerande, hihi!

blir glad så in i bängen att höra från dig, varmastekramen lotten

lottens vita och gröna sa...

det ska vara rusig, haha! är inte rusig alkohol int!!! bara av ditt hem, fniss

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hallå, klart att man måste prova sig fram i olika alternativ, innan man bestämmer sig för hur man vill ha det! Men som det ser ut nu så blir man helt salig, å det får en att bli otålig nyfiken hur helheten ser ut :P Som sagt livet är av tålamod..tyvärr :P

Många soliga kramar
Elin

Annas skattkammare sa...

Supersnyggt det blev! Visst blir det ett helt annat rum med vitt, det har jag fått bevittna här hemma också nu.. =)
Ha en skön helg!
Kram /Anna

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hej igen, glömde svara på din fråga..det stämmer jag har dansat balett i några år :P Älskar mina skor å det är verkligen ett minne för livet!

Längtar att få se din kreation i ditt vackra vardagsrum!

Kramis
Elin

Vintage sa...

Såå vackra ord! Vill se mer av detta vackra vardagsrum! Kraam Susanne